Ga naar de hoofdinhoud Ga naar de zoekopdracht Ga naar de hoofdnavigatie
[email protected] 0320 343 324 FAQ

De Bakkerij

Op 9 juli 2023 schrijft eigenaar Nisa Prinsze zich in bij de Kamer van Koophandel. De start van Zonder Meer Gebak is een feit.

De periode van december 2023 tot en met oktober 2024 staat in het teken van het bouwen van onze keuken. De garage wordt gestript en met eigen handen (en heel veel hulp van vrienden) begint de verbouwing. Elektra wordt aangelegd, het plafond en de muren worden geïsoleerd en bedekt met stucplaten. We leren dat stuccen en taarten glad afsmeren bijna dezelfde beweging vereisen en dat we prima in staat zijn om onze eigen vloeren te storten en te egaliseren.

In november 2024 is de eerste markt van Zonder Meer Gebak. Vanaf dit moment is het mogelijk om telefonisch, via de mail of via social media te bestellen.

Verzenden is mogelijk sinds februari 2025, wanneer Zonder Meer Gebak een koeltransporteur vindt in Chill Bill. Het gebak van Zonder Meer Gebak kan nu landelijk gekoeld worden bezorgd tot aan de deur.

Wat de toekomst ons nog zal brengen zullen we zien. We hebben de visie dat niemand meer hoeft te zoeken naar lekker glutenvrij én melkvrij gebak in Nederland. Want zeg nou zelf, iedereen verdient het toch om te kunnen genieten van een echt lekker gebakje op z'n tijd!

Nieuwsgierig naar onze keuken?

Neem een kijkje in het verleden met deze foto's van de bouw en huidige staat van de keuken.

We hebben bijna alles zelf gedaan, met behulp van vrienden, familie en buren!

Kijkje achter de schermen nemen?


Op onze social media posten we met regelmaat posts over hoe het achter de schermen in zijn werking gaat.

Volg ons dus op
Facebook en Instagram om als eerste op de hoogte te zijn!

Over Ons

Wil je meer weten over ons?

Klik op de afbeelding.

Ons Assortiment

Klik op de afbeelding om meteen ons assortiment te bekijken.

Verzending

Wil je meer weten over onze transportpartner?

Klik dan op de afbeelding hierboven.