
Over ons
Bij Zonder Meer Gebak willen we dat iedereen kan genieten van zijn of haar favoriete gebak!
We specialiseren ons in glutenvrij, tarwevrij, lactosevrij en melkvrij gebak. Dat betekent dat alle producten die (sporen van) die allergenen bevatten uit onze keuken worden geweerd.
Nisa Prinsze
Het hart van Zonder Meer Gebak
Entrepreneur - Bakker – Recept ontwikkelaar- Inkoper – Inpakker – Standhouder op markten – Klantenservice - Social-media-beheerder – Fotograaf – Schoonmaker – Bouwvakker - Stukadoor - Schilder – Manager. O, en part time fysiotherapeut voor mensen met niet aangeboren hersenletsel en klinisch epidemioloog!
Nogal veel titels, en ik heb ze allemaal gedragen voor het tot stand komen van Zonder Meer Gebak. Hoe is dat zo gekomen?
Pas op mijn 27ste ben ik erachter gekomen dat tarwe en koemelk mij ziek maken. Toen is de zoektocht naar tarwe- en koemelkvrije producten begonnen. Helaas voor mij kwam ik erachter dat, hoewel de combinatie van een allergie voor koemelk en tarwe vrij veel voorkomt, de producten in de winkels vaak vrij zijn van maar een van de twee allergenen, om nog maar niet te spreken van de hoeveelheid artikelen die sporen van die allergenen bevatten.
Gelukkig voor mij bak ik al van kinds af aan. Bij het bakken vind ik de uitdaging alleen maar heel leuk. Ik geniet ervan om nieuwe recepten te ontwikkelen. Vooral als je dan van gasten te horen krijgt dat ze niet doorhebben dat ze er geen gluten of melk in hun taartje zit!
De droom om van mijn hobby mijn beroep te maken begon steeds meer op te vlammen. Ik zou zo graag willen dat iedereen kan genieten van wat lekkers en niet het gevoel hoeft te hebben buitengesloten te worden door een allergie.
Na lang wikken en wegen hebben mijn partner en ik er voor gekozen om Zonder Meer Gebak op te richten. Maar als we het zouden doen, zouden we het wel goed doen. Dat betekende voor ons dat we een afgesloten ruimte wilden hebben, zodat ook 'sporen van' zoveel mogelijk vermeden konden worden. Daarvoor hebben we onze garage eerst gestript, en vervolgens zelf geïsoleerd, afgewerkt en beschilderd. Zo is onze zaak met eigen hand en heel veel liefde en zorg gebouwd.
Elke stap van het proces doe ik zelf, van de ontwikkeling van de recepten tot het bakken en het inpakken van de producten. Het gebak van Zonder Meer Gebak is dus ambachtelijk en met zorg en liefde bereid. Ik hoop dat het een glimlach op je gezicht kan toveren wanneer je het proeft.
Liefs,
Nisa